torstai 16. elokuuta 2012

Patonkia, vuohenjuustoa ja viinirypälesalsaa

Tämä helppo ohje on ehdottomasti ollut yksi tämän kesän suosikeistani. Viinirypälesalsan ja vuohenjuuston yhdistelmä on käsittämättömän hyvä!

 

Patonkia vuohenjuustolla ja viinirypälesalsalla

(Ohje aavistuksen muokattuna Fanni ja kaneli -blogista)


500 g tummia viinirypäleitä
punasipuli
nippu persiljaa
n. 2 tl puna- tai balsamiviinietikkaa
ripaus mustapippuria
(suolaa)

patonkia
pehmeää vuohenjuustoa (ainakin Chavroux toimii hyvin)

  • Pilko viinirypäleet noin neljään osaan. Hienonna myös punasipuli ja persilja. Sekoita viinirypäleet, sipuli ja persilja kulhossa ja lisää joukkoon viinietikka. Mausta ripauksella mustapippuria ja halutessasi myös suolalla.
  • Viipaloi patonki. Levitä patonkiviipaleille reilusti vuohenjuustoa ja lusikoi päälle viinirypälesalsaa.

1 kommentti: